!! De Brakke Grond last alle activiteiten tot 1 juni af !!

  • 27 maart 2020

Wij volgen de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid. Daardoor is zowel ons cultuurhuis als ons eetcafé gesloten tot 6 april. Door niet eenduidige communicatie vanuit de overheid is er in de culturele sector onrust ontstaan over de duur van de afgekondigde maatregelen. Zo heeft de culturele sector op basis van de besluiten van de overheid van 12 maart  j.l. alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd. Tijdens de persconferentie op dinsdag 31 maart horen we wat de nieuwe besluiten zijn over de periode na 6 april. Hiermee komt er duidelijkheid voor de culturele- en creatieve sector.

Verplaatsen programma’s
Op basis van de informatie van de overheid hebben wij alle voorstellingen en gastprogramma’s tot 1 juni geannuleerd. De medewerkers van de Brakke Grond zijn nu i.s.m. kunstenaars en gezelschappen hard bezig om deze programma's te verplaatsen. Zodra wij meer informatie hebben, zullen we je daarover snel informeren.

Mei-Juni gedrukte agenda
Vanwege de afgelaste programma's tot en met 31 mei en de onzekerheid over de programmering na 1 juni is besloten om geen drukwerk uit te geven.
We zullen eventuele programmering online versturen.

Restitutie tickets
Iedereen met een ticket voor een voorstelling in de periode tot 1 juni krijgt van ons bericht. Op dit moment zijn we op zoek naar een goede oplossing. De berichtgeving kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip hiervoor.

Eetcafé
Op dit moment is ons eetcafé gesloten tot 6 april. Ook hier geldt dat we je na 31 maart meer kunnen vertellen.

Onze medewerkers blijven bereikbaar
Mocht je in de tussentijd vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s,verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen. De kantoren zijn gesloten, je kunt ons dus niet telefonisch bereiken

We willen niet helemaal stilstaan
In moeilijke tijden kan kunst troost bieden. We hebben gemerkt dat er veel mooie nieuwe initiatieven zijn ontstaan vanuit kunstenaars en organisaties waar we een warme band mee hebben. De komende tijd bieden we je dan ook via onze online kanalen, verhalen, registraties en concerten aan.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden én om er met hernieuwde moed en kracht terug te staan als de maatregelen worden opgeschort. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website op de hoogte houden. Ondertussen hopen we op jullie begrip. 

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond